Записване на салда по документи Въпрос на 1276 видян

При записване на салда по документи има прозорец със следния въпрос "Желаете ли да изтрите въведените документи преди запис"

Бихте ли обяснили значението му / случаите на използване?

1 Отговора

user-photo
Плюс Минус на 2016-06-10 - Беше ли полезен отговорът?
При положителен отговор на въпроса „Желаете ли да изтрия въведените документи преди запис“ първоначално записаните документи ще бъдат изтрити и в базата ще фигурират само документите които са на екран.
При отрицателен отговор на въпроса документите ще се запишат повторно и в базата ще фигурират два пъти.

Добави отговор